top of page

Вітаємо переможців та учасників ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Учні Горішньоплавнівської ТГ своїми яскравими перемогами доводять наше бажання будувати успішну й незалежну, вільну й щасливу країну майбутнього. Упевнено долаючи труднощі, вони здобули призові місця на Всеукраїнському етапі олімпіад з екології та географії, стали яскравими учасниками олімпіад з астрономії та хімії.

Переможцями стали:

Ø Янча Данило, учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 (ІІІ місце, екологія);

Ø Кравченко Єлизавета, учениця 10 класу СЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 (ІІІ місце, екологія);

Ø Малохатько Маргарита, учениця 9 класу СЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. Л.І. Бугаєвської (ІІІ місце, географія).

Гідно представили громаду на олімпіаді з астрономії Соколова Анастасія, учениця 10 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 ім. В.О. Нижниченка, і Білаш Кирило, учень 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1; на олімпіаді з хімії – Рудик Артем, учень 8 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, на олімпіаді з географії – Ковгунова Яна, учениця 11 класу СЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. Л.І. Бугаєвської.

Вони з цікавістю занурювалися у складні теми, створювали оригінальні проєкти, знаходили відповіді на безліч питань, бо мають чудових наставників, які готові прийти на допомогу і підтримати. Це професіонали, залюблені у свою справу, Наталія Мізіна, Юлія Заводовська, Богдан Портяний, Сергій Залізняк і Людмила Безперстова.

Слова вдячності хочеться сказати й керівникам закладів освіти Наталії Тягай (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1), Ользі Сень (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 ім. В.О. Нижниченка), Лідії Бурлаці (СЗОШ І-ІІІ ступенів № 4) та Аллі Тузіковій (СЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. Л.І. Бугаєвської), які створювали комфортні умови учасникам олімпіад, потурбувалися про технічне забезпечення й організацію якісної підготовки, мотивували й хвилювалися разом з учасниками інтелектуальних змагань та педагогами.

Вітаємо всіх із заслуженою перемогою! Ми впевнені, що досвід участі в цих олімпіадах багато чому навчив. Бажаємо вам і надалі бути у фарватері розвитку сучасної української науки! Успіхів вам, натхнення, творчості й позитиву кожен день!

12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page