top of page

Результати конкурсу на визначення опорного закладу освіти

Результати конкурсу на визначення опорного закладу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області


28 липня 2022 року відбувся конкурс на визначення опорного закладу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Конкурс проводився у два етапи:

1) розгляд заяв і документів, поданих кандидатами на участь у конкурсі по визначенню опорного закладу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області;

2) визначення переможця конкурсу.

За період з 19.07.2022 по 25.07.2022 до відділу освіти надійшла одна заява і конкурсні матеріали від адміністрації Дмитрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Конкурсні матеріали оформлені згідно з вимогами конкурсу і дають позитивну характеристику закладу освіти.

За результатами розгляду матеріалів, поданих для участі у конкурсі на визначення опорного закладу Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, конкурсна комісія на чолі з заступником міського голови Угнічевою Н.Д. визначила переможця конкурсу - Дмитрівську загальноосвітню школу I-III ступенів Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області та рекомендувала відділу освіти підготувати проєкт рішення сесії Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області про затвердження результатів конкурсу на визначення Дмитрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів опорним закладом освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області.



51 перегляд0 коментарів
bottom of page