top of page

УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району

Полтавської області на території Дмитрівського

старостинського округу

Відділ освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області оголошує конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області на території Дмитрівського старостинського округу (далі - Конкурс).

Конкурс проводиться відповідно до ст.13 Закону України «Про освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року №532 «Про затвердження Положення про опорний заклад освіти» та Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти, затвердженого рішенням 23 сесії Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області 8 скликання від 19 липня 2022 року «Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти».

Конкурс проводиться у три етапи: І етап – оголошення конкурсу (19 липня 2022 року);

ІІ етап – подання упродовж 7 календарних днів з моменту оголошення конкурсу заявок та матеріалів закладами загальної середньої освіти громади на участь у конкурсі до відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, що знаходиться за адресою:

вул. Миру, 24, м.Горішні Плавні (з 19 липня до 25 липня 2022 року включно).

ІІІ етап – вивчення членами комісії поданих документів, визначення переможців конкурсу, на якому протягом 3 робочих днів проводиться перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам, визначається переможець Конкурсу та оприлюднюються результати Конкурсу (з 26 липня до 28 липня 2022 року включно).

До участі у Конкурсі запрошуються заклади загальної середньої освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, які відповідають вимогам Положення про опорний заклад освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2019 року №532.

Конкурс проводиться за наявності не менше одного кандидата на опорний заклад загальної середньої освіти. У разі наявності одного закладу-кандидата, який відповідає умовам Конкурсу, подав всі документи, набрав необхідну кількість балів та за наявності позитивного висновку конкурсної комісії, такий заклад може бути визнаним переможцем Конкурсу.

Для участі у Конкурсі закладам загальної середньої освіти необхідно подати до відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області такі матеріали:

1) заявку закладу загальної середньої освіти на участь у Конкурсі;

2) опис проєкту опорної школи (до 10 сторінок) з обов’язковим включенням плану розвитку закладу освіти на 3 наступні роки;

3) додаткові ілюстративні матеріали.

Матеріали, які подаються на Конкурс, повинні відповідати вимогам п.3, п.4 Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, що додається.

Підсумки конкурсу визначаються за загальною сумою балів згідно з критеріями оцінювання матеріалів, поданих на Конкурс.

Дата і місце проведення конкурсного відбору учасникам Конкурсу будуть повідомлені додатково.

Додаткову інформацію про проведення Конкурсу можна отримати за телефонами 4-45-43, 4-45-47. Уповноважена особа приймати документи:Ковтонюк Яна Валентинівна.

Електронна адреса: vosvitu-gp@hp-rada.gov.ua



16 переглядів0 коментарів
bottom of page