top of page

Інформація про результати конкурсу на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру

Інформація про результати конкурсу

на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району

Полтавської області


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», наказу Міністерства освіти і науки України від 03.10.2018 №1051 «Про затвердження примірних положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру», Положення про Інклюзивно-ресурсний центр Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області, затвердженого рішенням третьої сесії Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області восьмого скликання від 22.12.2020 р., рішенням тридцять четвертої сесії Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області восьмого скликання від 04.07.2023 р. «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру

Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області та оголошення конкурсу» 05 липня 2023 року було оголошено конкурс на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

У строк, встановлений для подання документів кандидатами, з 10.07.2023 р. по 31.07.2023 р., до конкурсної комісії відділу освіти надійшла одна заява від кандидата Григор’євої Наталії Григорівни.

09 серпня 2023 року було проведено конкурс на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Конкурс проводився у два етапи: кваліфікаційний іспит та співбесіда.

За результатами двох етапів конкурсу конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області Григор’єву Наталію Григорівну та рекомендувала відділу освіти Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області винести питання про призначення Григор’євої Наталії Григорівни директором Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області на розгляд сесії Горішньоплавнівської міської ради.

Рішенням тридцять п’ятої сесії Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області восьмого скликання від 15.08.2023 Григор’єва Наталія Григорівна з 16.08.2023 призначена на посаду директора Інклюзивно-ресурсного центру Горішньоплавнівської міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

18 переглядів0 коментарів
bottom of page